Čokoládová tartaletka s jahodami

Čokoládová tartaletka s jahodami
Lahodný desert, který se rozplývá na jazyku. Plný makro i mikro živin, které vás zasytí a zároveň uspokojí vaše chutě.
RECEPT (na 4 tartaletky):
Základ:
- 50 g ovesných vloček
- 100g granoly
- 4 PL kakaa
- 4 PL oříškového másla
- 4 PL javorového sirupu
- 2 PL rozpuštěného kokosového oleje
Náplň:
- 2 porce (cca 60g) vanilkového nebo čokoládového syrovátkového proteinu
- 350 g hedvábného tofu
- 30g kakaa
- 50g sladidla (stévie, erythritol)
- Čerstvé jahody nakrájené na plátky
- Kokosové boby
Postup:
Rozmixujte všechny ingredience na základ, dokud se směs pořádně nespojí. Těstem vyložte 4 formy na tartaletky tak, aby bylo rovnoměrně rozprostřené po celé ploše formy. Nechte na chvilku vychladnout v lednici.
Mezitím si připravte náplň. Rozmixujte tofu, kakao, protein a sladidlo dokud se nespojí v jednotnou směs, kterou následně rozdělíte do 4 forem se základním těstem. Můžete povrch uhladit lžičkou a nechte zase vychladnout.
Před podáváním ozdobte jahodami a kakaovými boby a můžete servírovat.
